Samsung sponsort deelname Jamaicaans bobsleeteam aan de Winterspelen in Sochi

Ja, je leest het goed: aan de twijfels over de deelname van het Jamaicaanse bobsleeteam aan de Olympische Winterspelen in Sochi is een einde gekomen, mede door de kersverse sponsoring van Samsung Mobile.

samsung-jamaica-bobslee-team-sochi Samsung sponsort deelname Jamaicaans bobsleeteam aan de Winterspelen in Sochi

Wie kent ze niet, de verfilmde deelname aan de Olympische Winterspelen van 1988 van het bobsleeteam uit Jamaica? Cool Runnings was een kaskraker, en de leden van het toenmalige team werden wereldberoemd.

Nog maar kort geleden werd bekend dat opnieuw een team Jamaicanen zich had gekwalificeerd voor de Winterspelen van dit jaar. Echter, er bleek een groot obstakel op weg naar Sochi: geld. En dus ging het team op zoek naar sponsors.

En nu blijkt Samsung één van de partijen te zijn die het team een eind op weg zal helpen. Sterker nog – Samsung zou Samsung niet zijn, als er op korte termijn géén mooie campagne op poten gezet zou zijn. En dus is er een videocampagne:

Het is allemaal een béétje cliché natuurlijk, maar eerlijk is eerlijk: dit zijn toch wel de leuke, spontane campagnes waar Samsung de laatste jaren erg goed in is geworden. En een Jamaicaans bobsleeteam in Sochi is sowieso de moeite waard.

(via 1, 2)

Galaxy deal tips

Praat mee