Nóg een Samsung Galaxy S5 kandidaat opgedoken: de SM-G900H

samsung-galaxy-s5-sm-g900h Nóg een Samsung Galaxy S5 kandidaat opgedoken: de SM-G900HHet lijkt wel een beetje op letterbingo, de constante zoektocht naar roddel en achterklap over de Samsung Galaxy S5. We hadden al een S, een F en een A, en komt er een H bij. Tenminste, in Indonesië passeerde een Samsung toestel met productcode SM-G900H de computersystemen van een lokale certificeringsinstantie.

Helaas liet het toestel – waarvan de productcode dus lijkt te wijzen op een lidmaatschap van de Galaxy S5 familie – maar weinig concrete sporen na. Geen details over het beeldscherm, de processor, of andere kleine aanwijzingen vallen te achterhalen, en dus moeten we het doen met het idee dat er nóg een regio- of providerspecifieke Galaxy S5 variant getest wordt. Dit is verder volledig normaal, en het zoveelste teken – hoor, het geluid van een open deur! – dat de Galaxy S5 in aantocht is.

Hoewel het allemaal alles behalve zeker is, gaan wij er nog steeds vanuit dat de S5 ergens in de loop van maart het officiële levenslicht zal zien, waarna hij eind april in de winkels belandt.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee