Samsung Galaxy S4 La Fleur editie, met bloemetjes, komt spoedig

Van veel populaire Galaxy smartphones brengt Samsung na verloop van tijd een speciale La Fleur editie op de markt – steevast met bloemetjesprint en andere vrouwelijke uiterlijkheden. Het opduiken van de eerste officiële afbeeldingen van de Galaxy S4 La Fleur suggereert dat deze spoedig in de schappen zal liggen.

samsung-galaxy-s4-la-fleur-afbeeldingen Samsung Galaxy S4 La Fleur editie, met bloemetjes, komt spoedig

De getoonde Galaxy S4 La Fleur is in ieder geval voorzien van een rood jasje – een witte variant komt mogelijk ook nog, maar pas later dit jaar. Normaal gesproken lanceert Samsung de La Fleur versies van haar toptoestellen zo tegen Valentijnsdag, en ook de hierboven getoonde S4 La Fleur zou wel eens rond die tijd kunnen arriveren.

(via)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee