Samsung Galaxy NotePRO 12.2 nu te bestellen, arriveert 2e week van februari

Misschien wel hét paradepaardje van het arsenaal aan tablets dat Samsung tijdens de Consumer Electronics Show onthulde, is de Galaxy NotePRO 12.2. Deze zal in de tweede week van februari in de Nederlandse schappen liggen, en is nú al te bestellen.

samsung-galaxy-notepro-12-2-bestellen Samsung Galaxy NotePRO 12.2 nu te bestellen, arriveert 2e week van februari

De Galaxy NotePRO 12.2 heeft – zoals de naam doet vermoeden – een 12,2 inch beeldscherm met een resolutie van 2560 bij 1600 pixels, een S Pen stylus, en Samsung’s nieuwe Magazine UX interface die gericht is op het gebruik van meerdere applicaties tegelijkertijd.

Dat een dergelijke, grote tablet met high end specificaties niet goedkoop zou worden wisten we al: de WiFi variant heeft een adviesprijs meegekregen van 749 euro. Dat is dan ook precies de prijs waarvoor hij nu al te bestellen is – om precies te zijn bij Coolblue HIER. De verwachte leverdatum is dan op of rond 11 februari.

Meer details van de NotePRO 12.2 vind je overigens HIER.

Galaxy deal tips

Praat mee