Samsung Galaxy Kunst: kunstenaars van KidRobot bewerken Galaxy producten

Nee, Samsung is niet het bedrijf dat bekend staat om wilde, kunstzinnig vormgegeven gadgets. Om dit te compenseren toonde het bedrijf op de Consumer Electronics Show in Las Vegas de resultaten van een samenwerking met de kunstenaars van KidRobot, die hun creativiteit loslieten op de Galaxy Gear, en een aantal andere accessoires.

samsung-galaxy-gear-kidrobot Samsung Galaxy Kunst: kunstenaars van KidRobot bewerken Galaxy producten

De getoonde kunstzinnige gadgets en accessoires zijn volgens de kunstenaars zelf voorlopig niet te koop – het gaat helaas om een éénmalige uitspatting. Dat neemt niet weg dat er een aantal fraaie exemplaren tussen zitten, en wij kunnen ons goed voorstellen dat dergelijke flipcovers met name goed zouden verkopen. Om maar te zwijgen van de mooie polsbanden die KidRobot leden Scribe, Buffmonster en Woes maakten voor de Galaxy Gear.

samsung-galaxy-flipcover-kidrobot-2-300x153 Samsung Galaxy Kunst: kunstenaars van KidRobot bewerken Galaxy productensamsung-galaxy-flipcover-kidrobot-300x153 Samsung Galaxy Kunst: kunstenaars van KidRobot bewerken Galaxy productensamsung-galaxy-gear-kidrobot-2-300x153 Samsung Galaxy Kunst: kunstenaars van KidRobot bewerken Galaxy producten

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee