Samsung Galaxy Grand Neo op de foto

Samsung is druk bezig haar Galaxy Grand lijn uit te bouwen. Dat bleek al met de introductie van de Galaxy Grand 2, maar ook uit geruchten over de lancering van de Galaxy Grand Neo. Dit laatste toestel had recent een ontmoeting met een niet zo beste camera. Het resultaat: de eerste foto van de Grand Neo.

samsung-galaxy-grand-neo-foto Samsung Galaxy Grand Neo op de foto

Duidelijk is, dat de Galaxy Grand Neo – zoals we eerder al aannamen – sterk lijkt op de eveneens nieuwe Grand 2, met als voornaamste verschil het iets compactere ontwerp. De Grand Neo is namelijk uitgerust met een vijf inch beeldscherm (Grand 2: 5,25 inch) met een wat lagere resolutie van 800 bij 480 pixels (Grand 2: 1280 bij 720).

Verder is de Neo waarschijnlijk voorzien van dezelfde 1,2 GHz quadcore processor als de Grand 2, terwijl softwarematig alles in het begin op Android 4.3 zal draaien.

Al met al is de Galaxy Grand Neo dus een soort budget variant van de Grand 2, dat op zijn beurt weer een smartphone is in de categorie ‘niet-zo-duur-wel-een-groot-scherm’.

Of de Grand Neo ook naar ons land komt is natuurlijk de vraag. Het antwoord moet tijdens het Mobile World Congress blijken, dat eind februari in Barcelona wordt gehouden.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee