Samsung Galaxy Grand Lite / Neo sluipt Nederlandse markt op

Eerst was het een Lite, daarna een Neo, en nu toch weer een Lite – we hebben het nu over Samsung’s Galaxy Grand Lite annex Neo, die een tijdje geleden in volle glorie opdook, en nu zonder veel poeha zelfs al te koop blijkt. Bij Belsimpel, om precies te zijn.

samsung-galaxy-grand-lite-nederland Samsung Galaxy Grand Lite / Neo sluipt Nederlandse markt op

De Galaxy Grand Lite is een toestel die de traditie van de eerste Galaxy Grand voortzet: mid range specificaties, met een flink beeldscherm, waarbij we wel moeten opmerken dat een vijf inch scherm inmiddels niet echt meer als ‘grand’ geldt (zie tenslotte de Galaxy S4).

In ieder geval is de Grand Lite voorzien van een 1,2 GHz quadcore processor, een vijf inch beeldscherm dus met een resolutie van 800 bij 480 pixels, een vijf megapixel camera die 720p HD video kan vastleggen, 1 GB RAM en 8 GB opslagcapaciteit die door het microSD slot nog verder kan worden uitgebreid.

De Grand Lite moet op dit moment los 260 euro kosten – niet erg goedkoop dus, maar het valt te verwachten dat de prijs van het toestel binnen afzienbare tijd zal dalen. In combinatie met een abonnement ziet het plaatje er uiteraard anders uit. Als je bijvoorbeeld combineert met een Tele2 abonnement van 20 tientjes per maand, krijg je ‘m gewoon gratis. Check zelf alle details en méér bestelopties bij Belsimpel HIER.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee