Samsung en Apple gaan in relatietherapie (of nouja: bemiddeling)

Al jaren sleept het juridische conflict tussen Samsung en Apple zich voort, en vooralsnog lijken de juristen van beide partijen de voornaamste winnaars. Je zou bijna vergeten dat de twee al jaren een innige zakelijke relatie hebben. Gelukkig gaan Oh-Hyun Kwon, CEO van Samsung, en Tim Cook, CEO van Apple, nu in gesprek onder leiding van een ervaren bemiddelaar.

apple-samsung-figt Samsung en Apple gaan in relatietherapie (of nouja: bemiddeling)

De twee hopen te bereiken dat het om patenten draaiende conflict nu eens een keer kan worden bijgelegd zonder de tussenkomst van een rechtbank. Maar voordat we allemaal juichend opspringen – want een einde aan het voordurende juridische gekonkel – is het goed om te beseffen dat Samsung en Apple al eerder vergelijkbare gesprekken hebben gevoerd. Het resultaat daarvan: nihil.

Mochten deze gesprekken falen is relatietherapie misschien niet eens zo’n slecht idee? 😉

(via)

 

 

Galaxy deal tips

Praat mee