Release Samsung Galaxy Note 3 Neo/Lite nabij, pagina productondersteuning live op Samsung’s website

Nadat vorige week al foto’s opdoken van de Samsung Galaxy Note 3 Neo – mogelijk ook Galaxy Note 3 Lite genaamd – afkomstige van een retailer die zich opmaakt voor de voorverkoop, zien we vandaag opnieuw bevestiging van de op handen zijnde release van het toestel. De pagina voor productondersteuning voor de Note 3 Neo/Lite staat namelijk online op Samsung’s eigen website.

samsung-galaxy-note-3-neo-lite-live-samsung-website Release Samsung Galaxy Note 3 Neo/Lite nabij, pagina productondersteuning live op Samsung's website

Op de pagina komen we helaas nog niet zoveel te weten – een eventuele handleiding van de Galaxy Note 3 Neo/Lite is op dit moment nog niet voorhanden. Maar het feit dát de pagina van het toestel – met productcode SM-N7505 – live staat toont dat het niet lang meer zal duren voor Samsung het toestel officieel lanceert.

De Galaxy Note 3 Neo/Lite zal het ‘kleine’ broertje worden van de Galaxy Note 3, met een iets kleiner scherm – 5,55 inch – en bescheidener specificaties. Uniek is de hexacore processor, waarvan we weten dat deze qua prestaties amper onderdoet voor de toptoestellen van dit moment.

Inmiddels zijn er zoveel aanwijzingen voor de onthulling van de Note 3 Neo/Lite dat we ons amper nog kunnen voorstellen dat Samsung wacht met de onthulling tot het Mobile World Congress, dat pas 24 februari van start gaat in Barcelona.

De support pagina op Samsung’s eigen website is HIER te vinden.

Beste Galaxy Note 3 Neo deals per provider

Praat mee