‘Onthulling Samsung Galaxy S5 half maart in Londen’

Volgens de Italiaan Flavio Piccioni – die met enige regelmaat over betrouwbare insiderinformatie beschikt – zal de Samsung Galaxy S5 half maart in Londen onthuld worden.

samsung-galaxy-s5-unpacked-london-maart 'Onthulling Samsung Galaxy S5 half maart in Londen'

Dat Samsung de Galaxy S5 in de loop van maart zal onthullen liet zich in feite al raden, met name sinds eerder al bleek dat het toestel eind april, begin mei op de markt zal verschijnen.

De keuze voor een Unpacked evenement in Londen is wel nieuws. De Galaxy S4 werd vorig jaar in New York voor het eerst aan het grote publiek getoond, maar twee jaar geleden was Londen al de lokatie voor de onthulling van de Galaxy S3. Het was dus allerminste verrassend geweest als Samsung dit keer voor wéér een andere wereldstad had gekozen. Echter, kennelijk biedt de centrale ligging van de metropool veel voordelen, niet in de laatste plaats voor de wereldpers die van heinde en ver zal komen aangereisd.

Overigens is het natuurlijk niet te controleren of de nu uitgelekte informatie daadwerkelijk klopt, maar zoals gezegd: meneer Flavio heeft al vaker getoond connecties te hebben in de telecomindustrie, onder meer bij HTC en Nokia. Of zijn bronnen ook diep binnen Samsung rijken zal dus half maart – of eerder – blijken.

(via)

 

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee