Oeps! Samsung Galaxy Tab 3 Lite te vroeg uit de kast

Ondanks het feit dat Samsung tot nu toe de Galaxy Tab 3 Lite – een instapmodel Galaxy Tab met een vriendelijk prijskaartje van onder de 150 euro – niet onthulde, zette de Poolse tak van bedrijf achteloos de handleiding online.

samsung-galaxy-tab-3-lite-handleiding Oeps! Samsung Galaxy Tab 3 Lite te vroeg uit de kast

Het is normaal gesproken logischer om een nieuw apparaat eerst officieel te introduceren, danwel op een evenement, danwel middels een persbericht. Maar kennelijk communiceren niet alle afdelingen altijd even efficiënt met elkaar, zo blijkt uit de Poolse publicatie van de handleiding van de Galaxy Tab 3 Lite.

En om het oeps-gevoel extra kracht bij te zetten, besloot een webwinkel uit hetzelfde land de betaalbare tablet alvast te vermelden, met een prijs die inderdaad rond de 120 euro ligt – voor de WiFi versie althans.

Achja, zo gaan die dingen soms. In ieder geval weten we nu wel alle details van deze nieuwe instaptablet. De Tab 3 Lite heeft een zeven inch scherm met een resolutie van 1024 bij 600 pixels, draait op Android 4.2, en wordt van rekenkracht voorzien door een 1,2 GHz dualcore processor – het soort specificaties dat je van een Galaxy Tab met die prijs mag verwachten, dus.

Wanneer Samsung de Galaxy Tab 3 Lite écht wil gaan onthullen is niet helemaal zeker, maar gezien de informatie van vandaag zal dit niet lang meer gaan duren. De kans is dan ook aanwezig dat het apparaat volgende maand al in de winkels zal liggen – mogelijk ook in ons land.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee