Meer ‘wearables’ van Samsung op CES in Las Vegas?

Volgende week barst in Las Vegas de grootste Amerikaanse electronicabeurs los, de Consumer Electronics Show. En hoewel het traditioneel níet de plek is waar Samsung nieuwe smartphones toont, lijkt het bedrijf zelf wel te hinten op de introductie van nieuwe wearables.

samsung-galaxy-band-ces-verwachtingen Meer 'wearables' van Samsung op CES in Las Vegas?

Inmiddels zijn we al aardig vertrouwd met de Galaxy Gear smartwatch, recent bleek dat er mogelijk ook een Galaxy Band armband cq. fitnessgadget aan zit te komen. Zelfs een bril in de vorm van de Galaxy Gear Glass dook een tijdje geleden al op.

Gisteren publiceerde Samsung op haar eigen blog informatie over wat er zoal te verwachten valt op de CES dit jaar, en hoewel er natuurlijk geen directe, concrete uitspraken worden gedaan worden draagbare producten – wearables dus – wel degelijk genoemd:

The wearable device market is on the rise … Hence, at this CES, maybe we can expect some innovative products that we had imagined to use in the future

Welke aap er dus in Samsung’s mouw zit blijft vaag – maar het lijkt zo goed als zeker dat er eentje zit – mogelijk met fitnessgadget, en héééél misschien zelfs een slimme bril of een nieuwe generatie van de Gear (hoewel dit laatste eigenlijk uitgesloten lijkt).

 

Galaxy deal tips

Praat mee