Koreaanse Samsung Galaxy S5 duikt op met 5,1 inch 1080p scherm

Je kon erop gaan zitten wachten: nadat vanmorgen een flinke lijst Samsung Galaxy S5 varianten opdook, was het aftellen voor sommige hiervan opgespoord gingen worden op het wereldwijde web. Zo ook de SM-G900L, een Galaxy S5 versie bestemd voor Zuid-Korea.

samsung-galaxy-s5-lg-u-plus-1 Koreaanse Samsung Galaxy S5 duikt op met 5,1 inch 1080p scherm

Om precies te zijn dook deze S5 versie op op de website van LG U+ – een Koreaanse provider die, inderdaad, eigendom is van LG. Op deze site is een vermelding te vinden van het toestel dat de grote vraag oproept: is de getoonde informatie op feiten gebaseerd, of gaat het hier puur om een zogeheten placeholder? In ieder geval wordt de SM-G900L vermeld met Android 4.4 KitKat aan boord, en uitgerust met een 5,1 inch full HD beeldscherm – een 1080p scherm dus met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

samsung-galaxy-s5-lg-u-plus-2 Koreaanse Samsung Galaxy S5 duikt op met 5,1 inch 1080p scherm

Vermoedelijk gaat het hier dus – net als bij de eerder opgedoken informatie over de Galaxy S5 versie van de Amerikaanse provider AT&T – om de ‘normale’ versie van het toestel. Tenslotte is de verwachting nog steeds dat er ook een premium Galaxy S5 komt, met een schermresolutie van 2560 bij 1440 pixels. Maar ook dan blijft de vermelding van een schermgrootte van 5,1 inch nieuw. Tot nu toe is de verwachting dat het scherm een diagonaal heeft van 5,2 of 5,3 – 5,25! – inch.

Of de bovengenoemde informatie klopt, zal moeten blijken wanneer Samsung de Galaxy S5 onthult – vermoedelijk half maart. Tot die tijd blijft het even bij geruchten, speculatie, en informatie waarvan de betekenis – zoals in dit geval – onduidelijk is.

(via 1, 2)

 

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee