Kleine update voor de unbranded Samsung Galaxy Ace 3

Naast de Galaxy S4 Active krijgt vandaag ook de Samsung Galaxy Ace 3 een (bescheiden) software update.

samsung-galaxy-ace-3-zijkant Kleine update voor de unbranded Samsung Galaxy Ace 3

De update voor de unbranded Galaxy Ace 3 – dus een toestel dat niet direct via een specifieke provider is aangeschaft – brengt geen nieuwe versie van het Android besturingssysteem met zich mee. Alleen bescheiden optimalisaties onder de motorkap worden doorgevoerd.

Installatie van de nieuwe firmware – met versienummer XXUAML1 – kan via het toestel zelf, en wel het beste als je verbonden bent met een WiFi netwerk (om je databundel te sparen, welteverstaan). Ook kun je ‘m natuurlijk installeren via Samsung’s Kies software op de PC.

Heb jij deze update al geïnstalleerd op jouw Galaxy Ace 3? Laat ons hieronder weten wat je ervan merkt, en welke veranderingen – indien aanwezig – zichtbaar zijn!

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee