Galaxy Gear 2 krijgt aanzienlijk ander ontwerp dan huidige Galaxy Gear

Hoewel de huidige Galaxy Gear een redelijk nette Smartwatch is (een hele hoop kritiek van het internet daar gelaten…) hebben niet alleen fans maar ook Samsung zelf bevestigd dat het ontwerp relatief saai is. We weten al dat Samsung zich hiervan bewust is en dat ze druk bezig zijn met het verbeteren van het huidige ontwerp, maar volgens ZDnet hoeven we niet zomaar ‘een verbetering’ te verwachten, maar een heus nieuw ontwerp.

Galaxy-Gear-Concept Galaxy Gear 2 krijgt aanzienlijk ander ontwerp dan huidige Galaxy Gear

Geen paniek, het is maar een concept! Maar wellicht dat de Galaxy Gear 2 toch eindelijk een gebogen scherm krijgt…

Alle ‘saaie en doffe’ onderdelen worden weggehaald en/of vervangen door iets wat de nieuwe Smartwatch net wat meer sex-appeal moet gaan bezorgen. Er wordt door de berichtgeving niet ingegaan op details, behalve dan op het beeldscherm. Deze zou namelijk wel een flexibel (waarschijnlijk alleen maar gebogen) OLED schermpje krijgen in tegenstelling tot de huidige versie van het horloge. Voordat  de Galaxy Gear verscheen, gingen er al geruchten de ronde dat we een gebogen or zelfs flexibel schermpje zouden krijgen, maar niets bleek minder waar.

Verder zou de Galaxy Gear 2 ergens in Maar of April officieel worden aangekondigd door Samsung. Ergens rond deze tijd zal ook het nieuwe vlaggenschip – de Galaxy S5 – worden onthuld en het zou ons niets verbazen als deze twee zelfs hand-in-hand worden onthuld tijdens een speciaal Samsung evenement..

Maar tot die tijd is het gissen en afwachten wat Samsung nou precies gaat ‘verbeteren’ aan de volgende generatie Galaxy Gear.

Galaxy deal tips

Praat mee