Eerste Android 4.4 firmware voor de Samsung Galaxy Note 3 opgedoken

Nadat de mensen van Sammobile eind vorige week al een eerste, vroege testversie van de nieuwe Android 4.4 KitKat firmware voor de Galaxy S4 publiceerden, volgt nu een vergelijkbare Android 4.4  firmware voor de Samsung Galaxy Note 3.

samsung-galaxy-note-3-android-4-4-firmware-1 Eerste Android 4.4 firmware voor de Samsung Galaxy Note 3 opgedoken

Net als op de Galaxy S4 zien we ook op de Galaxy Note 3 een aantal veranderingen in de interface in Android 4.4. De erg straks uitziende, witte iconen in de notificatiebalk zijn van de partij, evenals het nieuw vormgegeven vergrendelscherm waarop niet alleen een nieuwe camera sneltoets te vinden is, maar – indien actief – een MP3 speler op het volledige scherm.

Verder zijn de prestaties van de Note 3 met Android 4.4 naar verluid een stuk beter, inclusief betere benchmark resultaten dan onder Android 4.3.

Misschien nog wel het opvallendst is Sammobile’s verwachting dat Samsung mogelijk al over één tot twee weken zal beginnen met het uitrollen van de officiële KitKat update voor de Note 3. Dit zou dus nog vóór de start van het updateproces voor de Galaxy S4 zijn. Natuurlijk moet je hierbij dan wel in gedachten houden dat een dergelijk proces tijd kost, en normaal gesproken niet in Nederland begint. Hier zullen we dus nog wat langer moeten wachten – maar het lijkt er op dat eerdere geruchten er mogelijk niet eens zover naast zaten. En dát is goed nieuws!

Wie helemaal niet wil wachten, kan natuurlijk terecht op Sammobile HIER, voor alle benodigdheden om de vandaag uitgelekte testfirmware alvast te downloaden en – als je weet wat je doet, en niemand anders verantwoordelijk houdt voor jouw acties – zelf te flashen.

samsung-galaxy-note-3-android-4-4-kitkat-firmware-toestelinfo Eerste Android 4.4 firmware voor de Samsung Galaxy Note 3 opgedokensamsung-galaxy-note-3-android-4-4-kitkat-firmware-mp3 Eerste Android 4.4 firmware voor de Samsung Galaxy Note 3 opgedokensamsung-galaxy-note-3-android-4-4-kitkat-firmware-vergrendelscherm Eerste Android 4.4 firmware voor de Samsung Galaxy Note 3 opgedoken

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

  1. henk zegt

    na het upgraden naar kitkat op de note3 werken sommige applicaties niet meer, kan dit te maken hebben met de kernelversie die misschien nog een update nodig heeft (momenteel 3.4.0-63xxxx) dit is tenminste het antwoord wat ik kreeg op een mail van mij, aan een applicatie maker waar ik een app gekocht had via de play store en waarvan de app voorheen perfect werkte en na de update niet meer en zou het in dat geval niet zo moeten zijn dat deze (kernel versie) met de upgrade naar kitkat ook aangepast zou moeten zijn. wie o wie kan me in normaal hollands een antwoord geven zonder al te technisch te worden en wat is trouwens de meest recente kernel versie bij voorbaat dank en met vriendelijke groeten

Praat mee