Android 4.4 firmware voor de Samsung Galaxy S4 uitgelekt

Hoewel het nog wel even duurt voordat de Samsung Galaxy S4 een officiële update krijgt naar Android 4.4 KitKat, is er nú al een vroege testversie van de nieuwe firmware opgedoken.

samsung-galaxy-s4-android-4-4-kitkat-update Android 4.4 firmware voor de Samsung Galaxy S4 uitgelekt

Een paar dagen terug kwam het vergrendelscherm van Android 4.4 op de Galaxy S4 al voorbij, en nu volgt dus de complete bijbehorende firmware, met versienummer XXUFNA1.

Zoals verwacht, zien we een licht vernieuwde interface op de S4 met als meest opvallende verandering de witte iconen in de notificatiebalk, die bij Android 4.4 behoren. Het is voor het eerst sinds Android 2.3 dat Samsung hier grote veranderingen in haar eigen TouchWiz interface meeneemt.

samsung-galaxy-s4-android-4-4-kitkat-apps-168x300 Android 4.4 firmware voor de Samsung Galaxy S4 uitgelektsamsung-galaxy-s4-android-4-4-kitkat-thuisscherm-168x300 Android 4.4 firmware voor de Samsung Galaxy S4 uitgelektsamsung-galaxy-s4-android-4-4-kitkat-lockscreen-168x300 Android 4.4 firmware voor de Samsung Galaxy S4 uitgelektsamsung-galaxy-s4-android-4-4-kitkat-instellingen-168x300 Android 4.4 firmware voor de Samsung Galaxy S4 uitgelekt

Daarnaast zijn er prestatieverbeteringen merkbaar – wat geen verrassing is omdat Android 4.4 ontworpen is om efficiënter gebruik te maken van de beschikbare resources – en is het toetsenbord in landschapsmodus duidelijk prettiger in gebruik.

Als je zelf aan de slag wilt met de nieuwe firmware, weet wat je doet, én snapt dat niemand anders dan jijzelf verantwoordelijk is voor wat je met jouw Galaxy S4 uitspookt, dán vind je alles wat je nodig hebt bij – wie anders – de mannen van Sammobile HIER.

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee