Update Samsung Galaxy S4 Active onderweg, brengt ondersteuning Galaxy Gear

Een blik over de oostgrens van Nederland leert ons dat er een update aan zit te komen voor de Samsung Galaxy S4 Active. De update brengt nog geen Android 4.3, maar wel alvast ondersteuning voor de Galaxy Gear smartwatch.

samsung-galaxy-s4-active-update-gear Update Samsung Galaxy S4 Active onderweg, brengt ondersteuning Galaxy Gear

De nieuwe firmware voor de Galaxy S4 Active, met versienummer XXUBMK3, laat het Android besturingssysteem met rust – deze blijft nog even bij versie 4.2.2. Wél worden alvast de nodige veranderingen aangebracht zodat het toestel compatible wordt met Samsung’s slimme horloge.

De update is sinds enige dagen in Duitsland en nog een aantal landen beschikbaar, en we verwachten eigenlijk dat deze ook ieder moment in ons land kan arriveren.

De sprong naar Android 4.3 moet dan eigenlijk vrij spoedig hierna volgen. Samsung zelf maakte eerder al bekend dat deze eigenlijk nog deze maand in de planning staat. Maar dan moet er geen sprake zijn van de problemen die Android 4.3 op andere toestellen plagen. Hierover is echter verder nog niks bekend.

Zodra de huidige update, of de update naar Android 4.3 beschikbaar zijn lees je dit natuurlijk hier op GalaxyClub.nl.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee