Ultrabatterij voor de Samsung Galaxy Note 3: ZeroLemon’s 10.000 mAh accu

Speciaal voor iedereen die zijn of haar Samsung Galaxy Note 3 een beetje te klein vindt, én die graag een week doet met één acculading, is er nu de ZeroLemon batterij met een capaciteit van maarliefst 10.000 mAh.

samsung-galaxy-note-3-zerolemon-batterij Ultrabatterij voor de Samsung Galaxy Note 3: ZeroLemon's 10.000 mAh accu

Als er één aspect is waarin moderne smartphones onderdoen voor de oudewetste ‘domme’ telefoon, is het wel de gebruiksduur op een acculading. Zelfs een zware jongen als de Galaxy Note 3 moet je bij normaal gebruik toch nog iedere tweede dag aan de oplader hangen. Dé oplossing: een batterij met een capaciteit die ruim drie keer zo groot is.

ZeroLemon’s oplossing biedt een batterij met een capaciteit van 10.000 mAh – de normale accu van de Note 3 moet het doen met 3200 mAh, oftewel minder dan een derde hiervan.

Natuurlijk zit er een nadeel aan een dergelijke accu: hij is een flink stuk dikker, waardoor de Note 3 zijn slanke profiel kwijt is. Maar daarvoor krijgt je dan naast een joekel van een batterij ook een stevige beschermhoes die ook je S Pen en USB poort afschermt, een screenprotector, én een houder met standaard om het toestel bijvoorbeeld op je buro te zetten.

Toegegeven: dit is niet bepaald een prettige aanvulling voor je Note 3 in het alledaagse gebruik. Maar wie de komende 24 uur in een vliegtuig moet doorbrengen met niets anders te doen dan films kijken, of een paar dagen de wildernis in trekt voor een wilde survivaltocht zal de ZeroLemon batterij op waarde kunnen schatten.

Het pakket – batterij, plus case, plus houder – kost net geen 60 dollar bij ZeroLemon zelf, HIER.

(via 1, 2)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee