T-Mobile’s branded Samsung Galaxy Note 3 krijgt update

Het was even wachten, maar vanaf vandaag kunnen ook gebruikers met een branded Samsung Galaxy Note 3 van T-Mobile de laatste firmware versie op hun toestel installeren.

samsung-galaxy-note-3-update-t-mobile T-Mobile's branded Samsung Galaxy Note 3 krijgt update

T-Mobile’s Note 3 krijgt een update naar firmwareversie XXUDJM6 – nagenoeg dezelfde als de unbranded toestelversie ruim twee weken geleden ontving. De update brengt, naast wat kleine bugfixes zoals een verbetering in het schakelen tussen WiFi en mobiel internet, het standaard uitschakelen van de zogenaamde Heractiveringsvergrendeling.

Deze vergrendeling zorgt ervoor dat jouw toestel ook na het terugzetten naar de fabrieksinstellingen beveiligd is en blijft. Daarvoor moet je dan wel de vergrendling inschakelen, en een koppeling maken met een Samsung account. Dit kan via Menu -> Instellingen -> tab Algemeen -> Beveiliging, en daar de optie Heractiv. vergrendeling aanvinken.

De update is beschikbaar via Samsug’s Kies software, of via het toestel zelf. In dit laatste geval is downloaden via WiFi aan te raden, aangezien de nieuwe software anders een flinke hap uit je databundel neemt.

 

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee