Samsung werkt aan 10- en 8-inch AMOLED tablets – release samen met de S5

Na een kort uitstapje in de AMOLED categorie met de Galaxy Tab 7.7 lijkt het erop dat Samsung weer bezig is met het ontwikkelen van high-end tablets met een AMOLED display. Via de Koreaanse media weet sammobile ons wat meer details te brengen over mogelijke toekomstige AMOLED tablets waar Samsung momenteel mee bezig zou zijn.

samsung-galaxy-tab-super-amoled1-1024x808 Samsung werkt aan 10- en 8-inch AMOLED tablets - release samen met de S5

geen paniek – het is maar een photoshop van de Tab 3 😉

Volgens het mediabericht zouden de Koreanen namelijk druk in de weer zijn met het ontwikkelen van zowel een 8-inch als een 10-inch tablet met AMOLED displays. Hiervan zou er eentje samen met de Galaxy S5 worden onthuld en released, mits we de bron mogen geloven natuurlijk. AMOLED beeldschermen zullen exclusief zijn voor high-end tablets van Samsung terwijl de middenklasse (zoals de Galaxy Tab 3 Lite) het zal moeten doen met de goedkopere LCD displays.

Als Samsung een van de tablets samen met de Galaxy S5 wil lanceren zal de productie van de nieuwe tablets begin 2014 van start moeten gaan, wat ook overeenkomt met eerdere geruchten rond de release van de Galaxy S5. De twee verschillende groottes zorgen ervoor dat Samsung zowel een concurrent voor de iPad als de iPad Mini klaar heeft liggen. Tot slot zouden er ook plannen zijn voor grotere tablets (denk aan 13.3 inch) die als een startsein  moeten dienen voor wanneer tablets klaar zijn om laptops (eventueel??) over te nemen.

spannend? Deel je mening in de comments!

Via | Bron

Galaxy deal tips

Praat mee