Samsung SM-T331 is mogelijk de Galaxy Tab 4 – wellicht met AMOLED scherm

Met de release van de Galaxy Tab 3 8.0 en 10.1 versies mogen we toch wel concluderen dat Samsung flink in de weer is met de tablet markt. De Galaxy Tab familie is ondertussen ruim over de 10 leden heen en volgens Sammobile mogen we daar binnenkort een nieuw lid aan toevoegen. Via de Indiase import tracking website Zauba hebben we het modelnummer SM-T331 opgevangen en er zijn genoeg aanleidingen om te geloven dat het hier om de Galaxt Tab 4 gaat.

SM-T331 Samsung SM-T331 is mogelijk de Galaxy Tab 4 - wellicht met AMOLED scherm

Ten eerste heeft het nummer veel weg van het modelnummer van de Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T31) wat suggereert dat we hier dus met een lid de Galaxy Tab familie te maken hebben. Verder staat de import prijs op Rs. 33,884,- (zo’n $550) wat een hint zou kunnen zijn naar een high-end tablet, meer high-end zelfs dan het huidige tablet vlaggenschip de Galaxy Tab 3.0 en diens varianten.

Natuurlijk vragen wij ons meteen of of we hier dan ook meteen te maken hebben met een van de eerste AMOLED display tablet waar we al eerder over hebben geschreven. Samsung heeft namelijk al laten weten dat ze bezig zijn met het maken van zowel een high-end 8.0 en 10.1 inch tablet die samen met de Galaxy S5 moeten worden onthuld. Voorlopig kunnen we niks meer doen dan speculeren en hopen dat we hier inderdaad met de laatstgenoemde te maken hebben.

Wat betreft de specificaties, we hoeven waarschijnlijk geen extreme hardware onder de motorkap te verwachten zoals bij de Galaxy Note 10.1 2014 editie, maar afgaande op de prijs die Zauba wist te vermelden mogen we hopen dat het toch een degelijk apparaat wordt.

(dank aan: Sammobile)

Galaxy deal tips

Praat mee