Samsung Galaxy S5 of Galaxy F duikt op in benchmark

Vorige week al kon je kennis maken met smartphone met de productcode SM-G900F, waarvan de mogelijkheid bestaat dat het de Samsung Galaxy S5 is, of natuurlijk illustere Galaxy F. Vandaag duikt hetzelfde toestel op in de database van Rightware’s Browsermark benchmark test.

samsung-galaxy-s5-galaxy-f-browsermark Samsung Galaxy S5 of Galaxy F duikt op in benchmark

Helaas komen we maar bitter weinig te weten over dit toestel, dat een belangrijke kandidaat is voor de titel ‘Samsung topmodel van 2014’. De meeste technische details ervan blijven verborgen achter het weinig zeggende label unknown.

Op dit moment behaalt deze Galaxy S5 danwel F een alleszins respectabele score in de test: ruim 3300 punten. Toch is dit goed voor slechts een derde plek op de lijst met snelste toestellen: de iPhone 5S en de Galaxy Note 3 blijven ‘m vooralsnog voor.

samsung-galaxy-s5-galaxy-f-browsermark-scores Samsung Galaxy S5 of Galaxy F duikt op in benchmark

Natuurlijk zal een testtoestel in deze fase van de ontwikkeling allesbehalve goed geoptimaliseerd zijn, waardoor hoge scores niet echt te verwachten zijn. Aan de andere kant: als Samsung’s volgende-generatie toptoestel over de hardware beschikt die genoemd wordt in legio recente geruchten, is er nog een lange weg te gaan totdat dit toestel zijn volledige potentiaal benut.

Overigens merken de makers van de Browsermark op dat de behaalde score het resultaat is van een test met een oudere versie van de Chrome browser – tenslotte is Browsermark een benchmark die vooral prestaties in en om de browser van een toestel meet. Indien de test met de nieuwste Chrome versie was gedaan, was de score mogelijk wel degelijk een flink stuk hoger, én hoger dan die van de iPhone 5S geweest.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee