Patent voor telefoon ontwerp duikt op – Samsung Galaxy S5 of Galaxy F?

Bij gebrek aan concrete informatie over Samsung’s volgende generatie smartphones – zoals de Galaxy S5 of de illustere Galaxy F – wordt menig duik genomen in databases met patentaanvragen. Zo komt PatentBolt op de proppen met een recente aanvraag uit de VS: we zijn een ontwerp voor een smartphone die er in ieder geval wat anders uitziet dan we tot nu toe gewend waren van Samsung.

samsung-galaxy-s5-design-patent Patent voor telefoon ontwerp duikt op - Samsung Galaxy S5 of Galaxy F?

We zien een toestel dat aan de randen extreem dun is, maar via een kromming aan de achterzijde toch dikke is dan hij op het eerst gezicht lijkt. Om dit staaltje vormgeving mogelijk te maken zijn alle aansluitingen, waaronder die voor de koptelefoon, naar de onderkant van het toestel verplaatst. Naar de te gebruiken materialen kunnen we alleen maar raden, aangezien de aanvraag een puur visuele aangelegenheid is, die geen hints geeft over verdere eigenschappen.

samsung-galaxy-s5-design-patent-zijkant Patent voor telefoon ontwerp duikt op - Samsung Galaxy S5 of Galaxy F?

Of dit daadwerkelijk het soort vormgeving is dat we komend jaar zullen zien voor toestellen als de Samsung Galaxy S5 of de Galaxy F is natuurlijk nog maar de vraag. Het is een lange weg van de tekentafel naar een productieproces, dus het kan net zo goed nog een jaar duren voordat we een dergelijk toestel in de schappen zien verschijnen.

Wat óók de vraag is: is dit mooi? Ziet het eruit als een prettig toestel? Wij twijfelen er eerlijk gezegd aan, maar wat denk jij?

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee