Samsung Galaxy S4 Mini La Fleur aangekondigd

Dat hij eraan komt, wisten we al – en vandaag is hij officieel onthuld: de La Fleur editie van de Samsung Galaxy S4 Mini.

Via Samsung’s Duitse tak komen we te weten dat de Galaxy S4 Mini La Fleur in het rood vanaf begin januari in de winkels zal liggen. Uiteraard is het toestel voorzien van het voor de La Fleur toestellen kenmerkende bloemetjespatroon, en een aantal exclusieve wallpapers.

samsung-galaxy-s4-mini-la-fleur-rood Samsung Galaxy S4 Mini La Fleur aangekondigd

Op het uiterlijk na is de S4 Mini La Fleur natuurlijk gewoon precies hetzelfde toestel als de normale S4 Mini. Onduidelijk is nog of en wanneer de La Fleur variant in ons land te koop zal zijn – maar zodra we daar meer over weten lees je het natuurlijk hier op GalaxyClub.

(via)

Beste Galaxy S4 Mini deals per provider

Praat mee