La Fleur edities van de Samsung Galaxy S4, Galaxy Fame Lite, Core en Trend in 2014

Het is weer die tijd van het jaar dat Samsung op de proppen komt met de zogenaamde La Fleur edities van een aantal populaire smartphones. Begin 2014 komen dus de Galaxy S4 La Fleur, de Galaxy Fame Lite La Fleur, de Galaxy Core La Fleur, en de Galaxy Trend La Fleur.

samsung-galaxy-s4-la-fleur La Fleur edities van de Samsung Galaxy S4, Galaxy Fame Lite, Core en Trend in 2014

Wat is dan zo’n La Fleur editie precies? Wie een beetje Frans kan raadt het al snel: een bloemetjesversie, natuurlijk. Want smartphones hoeven er niet altijd macho/mannelijk uit te zien.

De Galaxy S4 La Fleur zal naar verwachting in week vijf in 2014 op de markt komen, gehuld in een rood jasje onder de bloemenprint. De Galaxy Fame Lite La Fleur komt in het wit, en al vanaf de tweede week van volgend jaar. De Galaxy Core La Fleur volgt een week later, vanaf week drie, en krijgt een wijnrode tint mee – de Galaxy Trend met bloemen komt ook in het rood, en moet vanaf week twee beschikbaar zijn.

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee