Samsung Galaxy S4 en Galaxy S4 Mini vanaf februari als ‘Black Edition’

Wie zijn of haar oog onlangs liet vallen op een zwarte Samsung Galaxy S4 of Galaxy S4 Mini, maar afhaakte omdat het zwart niet zwart genoeg was, is er goed nieuws: beide toestellen komen begin 2014 in een speciale ‘Black Edition’ op de markt.

samsung-galaxy-s4-black-edition Samsung Galaxy S4 en Galaxy S4 Mini vanaf februari als 'Black Edition'
Inderdaad, dit is een slecht gefotosjopte ultrazwarte Galaxy S4

Wat we ons precies moeten voorstellen bij een dergelijke, nóg-zwartere uitvoering is niet helemaal duidelijk, maar de kans is groot dat de chroomkleurige rand rond zowel de Galaxy S4 als de Galaxy S4 Mini óók een zwart tintje zal krijgen.

We gokken er in ieder geval op dat Samsung deze Black Edition toestelversies uitbrengt, om het effect van het Super Amoled scherm dat in beide toestellen te vinden is te versterken. Tenslotte is de belangrijkste eigenschap van een Amoled scherm de zwartweergave waarbij zwart ook echt zwart is, en dus géén licht geeft.

Hoe het ook moge zijn: beide Black Edition toestelvarianten worden vanaf februari op de markt verwacht, voor – waarschijnlijk – dezelfde prijs als de minder zwarte versies.

(via)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee