Samsung Galaxy S Duos 2 officieel onthuld

Een paar dagen geleden dook de Samsung Galaxy S Duos 2 al op via een Hongaarse website, en vandaag is hij dan officieel onthuld. De opvolger van de redelijk populaire Galaxy S Duos mikt op gebruikers die toch écht twee simkaarten moeten gebruiken, maar geen zin hebben om twee telefoons mee te sjouwen.

samsung-galaxy-s-duos-2 Samsung Galaxy S Duos 2 officieel onthuld

De Galaxy S Duos 2 is op alle fronten een echt mid range toestel, met een mild prijskaartje, een 1,2 GHz dualcore processor en een vier inch beeldscherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels.

In eerste instantie is de Duos 2 natuurlijk bedoeld voor díe markten waar het gebruik van meer dan één simkaart in feite noodzakelijk is – India, China – maar aangezien zijn voorganger uiteindelijk ook in de Nederlandse winkels belandde gaan we er vanuit dat dit met zijn opvolger ook gaat gebeuren. Wel kan dit vermoedelijk nog even duren.

(via 1, 2)

Galaxy deal tips

Praat mee