Samsung Galaxy S Duos 2 verkrijgbaar in Nederland

Ruim twee weken geleden werd hij onthuld, en nu al duikt het toestel op in een Nederlandse winkel: de Samsung Galaxy S Duos 2. Dat is een mond vol, maar in feite is het dus de opvolger van de Galaxy S Duos: een betaalbare Galaxy, met plaats voor twee simkaarten.

samsung-galaxy-s-duos-2 Samsung Galaxy S Duos 2 verkrijgbaar in Nederland

Dat de Galaxy S Duos 2 een vriendelijk prijskaartje mee zou krijgen liet zich al raden, en dat zien we nu bevestigd. De Nederlandse webwinkel Belsimpel biedt het toestel los aan voor 181 euro. In combinatie met een abonnement van twee tientjes per maand kun je ‘m natuurlijk ook voor nop krijgen.

Check dus zelf de bestelmogelijkheden bij Belsimpel HIER.

De Galaxy S Duos 2 is uitgerust met een 1,2 GHz dualcore processor, een vier inch beeldscherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels, en een vijf megapixel camera – én dus twee slots zodat je twee verschillende simkaarten naadloos doorelkaar kunt gebruiken. Ideaal voor wie werk en privé gescheiden wil houden, zonder daarvoor twee telefoons te gebruiken.

Galaxy deal tips

Reacties

  1. laurens zegt

    hay wat is de prijs samsung duo 2 s, geen mini maar noermale maat, en de levertijd, en de micro chip tot hoeveel gb? groet lau rens reumkens

Praat mee