Volgende update Samsung Galaxy Note 3 komt eraan (nee, geen Android 4.4)

Vlak voor het kerstgedruis losbarst, besluit Samsung nog een kleine update voor de Galaxy Note 3 de wereld in de sturen – beginnend in Duitsland, zoals de laatste tijd wel vaker.

samsung-galaxy-note-3-update-xxudmk2 Volgende update Samsung Galaxy Note 3 komt eraan (nee, geen Android 4.4)

Deze firmware update, met versienummer XXUDMK2, is een subtiele – 26,64 MB groot, om precies te zijn. De kernel blijft dezelfde, ondanks het feit dat de zogeheten builddatum een stuk recenter is. Wat er zoal verandert na de update is niet echt bekend. Samsung’s eigen omschrijving houdt het weer eens op ‘verbeterde stabiliteit’.

De update is nu al bij onze Oosterburen beschikbaar, en zal vermoedelijke ergens tussen nu en nieuwjaar bij ons arriveren. Maar dan weet je in ieder geval dat je geen gat in de lucht hoeft te springen – het is nog geen vroeg arriverende sprong naar Android 4.4.

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee