Samsung Galaxy Note 3 Lite komt half maart (in het groen?)

samsung-galaxy-note-3-lite-release-datum Samsung Galaxy Note 3 Lite komt half maart (in het groen?)Naar verluid zal de Samsung Galaxy Note 3 Lite – de betaalbaarder variant van de populaire, maar dure Galaxy Note 3 – in week 12, dus half maart, op de markt komen. Tenminste, de 4G toestelversie die we ook in Nederland kunnen verwachten.

Dat is tenminste wat de mannen van Sammobile via Twitter de wereld in slingerden. Als deze datum klopt, lijkt een onthulling op het Mobile World Congress eind februari onvermijdelijk.

Tevens lijkt de Note 3 Lite in een groene toestelvariant op de markt te komen, waarbij het ons een veilige aanname lijkt dat dit niet de enige kleuroptie zal zijn.

Hoewel de precieze technische specificaties van de Note 3 Lite nog niet bekend zijn, lijkt de kans groot dat het toestel uitgerust is met een LCD scherm in plaats van Samsung’s bekend Amoled techniek. Tevens is dit scherm mogelijk een fractie kleiner dan het scherm van de ‘gewone’ Note 3.

Andere mogelijkheden om van de Note 3 een Note 3 Lite te maken, zijn het inbouwen van een camera met een lagere acht megapixel resolutie, een iets minder krachtpatserige processor, en twee in plaats van drie gigabyte werkgeheugen – evenals 16 GB opslagruimte.

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

Praat mee