Samsung Galaxy Grand ‘Lite’ heet waarschijnlijk Galaxy Grand Neo

Sinds een week of twee weten we dat Samsung op de Mobile World Congress in februari een nieuw toestel in de Galaxy Grand lijn wil gaan aankondigen. Deze heeft waarschijnlijk echter niet Galaxy Grand Lite – zoals eerste gedacht – maar Galaxy Grand Neo.

samsung-galaxy-grand-2-a Samsung Galaxy Grand 'Lite' heet waarschijnlijk Galaxy Grand Neo

De Samsung Galaxy Grand Neo zal qua uiterlijk waarschijnlijk sterk overeenkomen met de hier afgebeelde Galaxy Grand 2

Dat is tenminste hoe de vork volgens Sammobile in de steel zit. En hoewel dat op het eerste gezicht niet onlogisch lijkt – het is  deels ook de vervanger van de eerste Galaxy Grand – zou deze naam toch wat verwarring scheppen. Tenslotte konden we onlangs ook al kennis maken met de inmiddels officieel onthulde Galaxy Grand 2.

Heel veel zal dat voor de gemiddelde gebruiker niet uitmaken overigens. De kans dat beide Grand-varianten tegelijk in de Nederlandse winkels komen te liggen is nogal klein, dus voor Nederlandse geïnteresseerden zal er sowieso maar één opvolger van de Galaxy Grand zijn – en laten we eerlijk zijn: deze laatste was ook al niet erg wijdverbreid hier.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee