De Samsung Galaxy F bestaat echt – releasedatum onbekend

samsung-galaxy-f-murtazin-uvstaska De Samsung Galaxy F bestaat echt - releasedatum onbekendEr is eigenlijk al best een hoop geschreven en gespeculeerd over de Samsung Galaxy F. Het toestel moet Samsung’s ultrapremium smartphone worden, die zich nog boven de Galaxy S serie in het aanbod nestelt. Alleen: op één concreet bericht na, is er eigenlijk gewoon nog helemaal niks bekend over het toestel. Ook bevestiging van het bestaan ervan bleef verder uit. Tot nu dan.

Niemand minder dan de Russische journalist/blogger/insider/analist/adviseur/etc. laat vandaag op Twitter weten dat Samsung wel degelijk bezig is met de Galaxy F – en dat het toestel dus meer is dan een spreekwoordelijke mobiele eenhoorn.

Het toestel bevindt zich, aldus Murtazin, in de ontwikkelingsfase, en wel zodanig vroeg dat nog een enkele provider – lees: belangrijke partij buiten Samsung zelf – het toestel heeft mogen bekijken. Dus naast het feit dat de Galaxy S5 waarschijnlijk níet vroeger dan gebruikelijk in de winkels zal liggen, is ook de kans op een Galaxy F vroeg in 2014 eigenlijk ontzettend klein.

Maar hij bestaat, die Galaxy F. Dát is tenminste goed om te weten.

(via 1, 2)

Galaxy deal tips

Praat mee