Roze Samsung Galaxy Note 3 te koop in Nederland

Jááá, daar is hij dan: de roze Samsung Galaxy Note 3, en nota bene leverbaar in Nederland. En klein addertje zit er wel onder het gras.

samsung-galaxy-note-3-roze-nederland-leverbaar Roze Samsung Galaxy Note 3 te koop in Nederland

Het was even wachten, maar wie heel graag de roze Galaxy Note 3 wil, kan ‘m nu dan eindelijk bestellen in eigen land. Bij webwinkel Belsimpel om precies te zijn. Los kost het toestel daar op dit moment 741 euro, maar zodra er meer winkels de beschikking over de roze Note 3 hebben zal deze prijs snel dalen. Uiteraard kun je ‘m ook combineren met een abonnement, waardoor het kostenplaatje er anders uitziet. Alle prijzen en mogelijkheden vind je bij Belsimpel HIER.

Wel is het de moeite waard om op te merken dat er een addertje onder het gras zit: wie het toestel via Belsimpel bestelt kan – zoals de winkel zelf vermeldt – niet mee doen aan de ‘100 euro cashback‘ actie van Samsung. Dit betekent dat Belsimpel de roze Galaxy Note 3 kennelijk zelf uit het buitenland importeert.

Zolang de toestellen uit de Europese Unie komen is dit géén probleem voor wat betreft Samsung’s regionale simlock, en ook zul je op het toestel gewoon Nederlands als taal kunnen instellen. Wel zul je met een dergelijk toestel updates op andere momenten ontvangen dan gebruikers met een Nederlandse Note 3 – soms later, maar met een beetje geluk ook eerder.

Echter, zoals gezegd: omdat het niet om een toestel gaat met een Nederlandse EAN nummer en IMEI code, is deelname aan de cashback actie niet mogelijk. Het is maar dat je het weet. Wachten op de officiële release kan natuurlijk ook – hoewel we geen zekerheid hebben dat dit vóór het einde van december, en dus voor het einde van de cashback actie, zal gebeuren.

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee