Robin Thicke en de Samsung Galaxy Note 3

Na een voetballer en een basketballer werd het natuurlijk hoog tijd om een zanger voor het PR karretje van de Samsung Galaxy Note 3 te spannen.

samsung-galaxy-note-3-robin-thicke Robin Thicke en de Samsung Galaxy Note 3

En zo komt het, dat een auto vol bevallige jongedames bij het stoplicht staat naast niemand minder dan de Canadese Amerikaan Robin Thicke. En godzijdank hebben de dames een Galaxy Note 3 op zak – pardon, tas – want met geen andere smartphone is een uitnodiging voor een casting zó snel geregeld.

Dat is tenminste de boodschap, zo lijkt het. Het scheelt natuurlijk ook dat de dame in de passagiersstoel voorzien is van de roze Galaxy Note 3 – en toestel dat in ons land vooralsnog niet al de makkelijk verkrijgbaar is. Maargoed, Robin Thicke zal dat natuurlijk worst wezen – hijzelf heeft een zwarte. En de Galaxy Gear, natuurlijk, want anders mag je niet meedoen in een dergelijke video.

Toch blijft onze favoriete Note 3 video met enige afstand de pop up book video.

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee