Meer voetballers, aliens, en Franz Beckenbauer: de complete Galaxy 11

Het is bijna absurd hoevaak wij het hier op GalaxyClub hebben over Franz Beckenbauer, maarja: hij is dan ook de coach die onze aarde moet redden van de gevaarlijke aliens. Door van ze te winnen tijdens een potje voetbal met zijn Galaxy 11 team, waarvan Lionel Messi de aanvoerder is.

samsung-galaxy-11 Meer voetballers, aliens, en Franz Beckenbauer: de complete Galaxy 11

Het is allemaal bijna net zo absurd als het klinkt, maar in PR land is dit natuurlijk geen enkel probleem. In ieder geval kunnen we nu kennis maken met het volledige team, in wiens handen – of voeten? – ons lot ligt:

 • Lionel Messi
 • Mario Gotze
 • Oscar dos Santos
 • Wu Lei
 • Stephan El Shaarawy
 • Victor Moses
 • Radamel Falcao
 • Lee Chung-Yong
 • Iker Casillas
 • Wayne Rooney
 • Landon Donovan
 • Aleksandr Kerzhakov
 • Cristiano Ronaldo

Dit zijn de mannen (wat? géén vrouwen?) waar we de komende tijd nog veel van gaan zien – zeg maar het PR-sterrenteam, dat de komende tijd voor veel aandacht zal gaan zorgen voor de verschillende, al dan niet nieuwe Galaxy telefoons en tablets.

Maar laten we snel kijken hoe dit allemaal verder moet, want laten we eerlijk zijn: de spanning is om te snijden.

Galaxy deal tips

Praat mee