Jawel, het is de Epic Galaxy Christmas Crib

Hé psst! Je had het misschien nog niet door, maar het is bijna kerst! En wat is er nu gezelliger dan knutselen? Of dan een heuse kerststal? Logisch antwoord: een heuse kerststal knutselen voor je Samsung Galaxy smartphone, natuurlijk. Als het aan Vodafone ligt, tenminste.

galaxy-christmas-crib Jawel, het is de Epic Galaxy Christmas Crib

En eerlijk is eerlijk: de kerstdagen zijn dé gelegenheid om je telefoon even ergens ver weg te parkeren. Hou op met Facebooken, Twitteren en Whatsappen, en trek de stekker een paar dagen uit je email. Tijd voor persoonlijk contact, én voor een stukje oudhollandsche huisvlijt.

Download het bouwpakket, knutsel ‘m ouderwets met je blote handen in elkaar, en stal je Galaxy telefoon erin (insider-tip: een andere telefoon werkt in noodgevallen ook). Nu moet je alleen nog even de speciale animatie op het scherm af te spelen, en je eigen Epic Galaxy Christmas Crib is klaar – en gezellig.

Alle benodigdheden voor je eigen Galaxy kerststal vind je bij Vodafone HIER.

Galaxy deal tips

Praat mee