Het geheim van de kerstman

We weten dat sommige lezers van GalaxyClub een kalender hebben, die ze ook nog eens af en toe in de gaten houden. Mocht jij tot die selecte groep behoren, is het je misschien al opgevallen: kerst staat voor de deur. En dus nam Samsung – na Robin Thicke, LeBron James, Lionel Messi en Franz Beckenbauer – de kerstman in de arm voor een stukje sfeervolle PR. Op z’n Amerikaans.

samsung-galaxy-gear-kerstman-reclame Het geheim van de kerstman

We hadden het kunnen weten: de kerstman houdt zijn jaarlijkse zweep-de-elfen-op congres. En ondanks het feit dat de Galaxy Gear toch al een tijdje verkrijgbaar is, lijken de hulpjes van de kerstman compleet overdonderd door een horloge waarmee je kunt bellen, foto’s maken, en die je laat weten als je je telefoon ergens laat liggen.

Vooralsnog lijkt de normale, menselijke consument iets moeilijker te overtuigen van het wonder dat Galaxy Gear heet. Maar vooruit: als kerstkado is het dan weer wel een leuk hebbedingetje – zeker sinds de recente software update, die handige mogelijkheden eindelijk naar het apparaatje bracht.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee