Galaxy Note Pro 12.2 in februari te koop in Amerika

De meestal betrouwbare @evleaks liet vannacht weten dat hij via ‘een bron’ wist te vermelden dat een van Amerika’s grootste providers – namelijk AT&T – hoogstwaarschijnlijk de Galaxy Note Pro 12.2 onder modelnaam SM-p907A uit zal brengen in de 6e week van 2014.

note-pro-back Galaxy Note Pro 12.2 in februari te koop in Amerika

Achterkant van de nieuwe Note Pro 12.2 ? (foto via cdpkorea)

Een tijdje terug was AT&T de eerste provider (buiten Korea) die de originele Galaxy Note wist aan te bieden aan haar klanten. Dit is dan ook reden om te denken dat dit ook nu weer het geval is met de nieuwe 12.2 inch Galaxy Note. Eerder kwamen er al geruchten naar voren over een zogenaamde ‘Pro Note’ die Samsung binnenkort op de markt wil brengen, het lijkt erop dat dit dus meer was dan alleen maar een gerucht.

Wat (helaas) nog wel onder de categorie geruchten valt zijn de specificaties van het toestel. Samsung heeft tot op heden nog niks los willen laten over wat zich onder de motorkap van de Note Pro zal bevinden, maar verschillende sites weten de volgende specs te melden: 2,560×1,600 LCD display, 3GB RAM, Android 4.4 Kit Kat en een gigantische 9,500 mAh accu.

En nu weer geduldig wachten tot de CES en MWC van 2014 🙂

(via | bron)

Galaxy deal tips

Praat mee