Galaxy Note 2, Galaxy S3, S4 + Rabobank tip: acceptgiro’s inscannen

Stel, je hebt een Samsung Galaxy S3, Galaxy S4 of een Galaxy Note 2. Én je regelt je bankzaken via de Rabobank. Dan kun je gebruik maken van een handige nieuwe feature van de Rabo Bankieren Android app: het inscannen van acceptgiro’s, en deze automatisch verwerken.

samsung-galaxy-s3-s4-note-2-rabobank-scannen Galaxy Note 2, Galaxy S3, S4 + Rabobank tip: acceptgiro's inscannen

Voor sommige mensen zijn accepgiro’s echt zo’n ding uit het verleden: dode bomen, enzo. Toch worden ze, ondanks het feit dat ook banken er liever zo snel mogelijk vanaf willen, nog veelvuldig gebruikt. Het is dus ontzettend handig als je jezelf een hoop werk kunt besparen door ze gewoon met de camera van je smartphone in te scannen, waarna de app de rest regelt.

Nu bood de iOS app van de Rabobank deze mogelijkheid al langer, maar sinds kort is het voor Android gebruikers met een Note 2, S3 of S4 dus ook mogelijk om dit te doen. Check het dus zelf met de vernieuwe Rabo Bankieren app in de Play Store HIER.

Bij gebrek aan Rabobank kunnen wij zelf niet checken of de functie stiekem ook op andere Galaxy toestellen werkt – bijvoorbeeld de Note 3 – maar mocht jij dat wél hebben gedaan dan lezen we hieronder graag het resultaat!

(via)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee