Android 4.3 update voor Vodafone branded Samsung Galaxy Note 2

Twee weken geleden kwam hij al voor de zogeheten unbranded Samsung Galaxy Note 2: de update naar Android 4.3. En nu kunnen ook gebruikers met een branded toestel van Vodafone – dus: iedereen die zijn of haar toestel bij Vodafone zelf gekocht heeft – deze update installeren.

samsung-galaxy-note-2-android-4-3-update-vodafone-branded Android 4.3 update voor Vodafone branded Samsung Galaxy Note 2

Onder de motorkap is de software voor Vodafone’s Galaxy Note 2 hetzelfde als die voor het unbranded toestel: firmwareversie XXUEMK9 brengt Android 4.3, ondersteuning voor de Galaxy Gear smartwatch, het Knox beveiligingspakket, en een interface die nu meer lijkt op die van de Note 3.

De nieuwe software is een stukje sneller, en biedt onder meer een vernieuwd vergrendelscherm en features zoals Adapt Display met een scherper, en natuurlijker ogend beeld. Ook kunnen niet-voorgeïnstalleerde applicaties nu weer verplaatst worden naar de SD kaart.

Android 4.3 voor Vodafone’s Galaxy Note 2 is te installeren via het toestel zelf, of via Samsung’s Kies software.

Galaxy deal tips

Praat mee