Volgende update Samsung Galaxy S4 staat alweer in de startblokken

In het land onzer Oosterburen arriveerde vandaag een nieuwe update voor de Samsung Galaxy S4. Dit is alweer de tweede update sinds de ‘grote’, die Android 4.3 met zich mee bracht.

samsung-galaxy-s4-update-xxuemke Volgende update Samsung Galaxy S4 staat alweer in de startblokken

Samsung heeft het er maar druk mee: het updaten van een aantal van haar toestellen naar Android 4.3 brengt bloed, zweet, en soms ook tranen met zich mee. Hoewel, hier in ons land verliep de sprong die de Samsung Galaxy S4 maakte naar Android 4.3 toch behoorlijk gladjes. Desalniettemin moeten er wat rimpels glad gestreken worden. Dit bleek al uit de update die vorige week beschikbaar kwam via Kies, en uit het feit dat er alweer een nieuwe aankomt. Deze werd vandaag in Duitsland al uitgerold.

De update van vandaag, met firmwareversie nummertje XXUEMKE, is pas twee dagen geleden samengesteld, en bevat voor zover bekend alleen wat kleine fixes. Dat blijkt onder meer uit het feit dat het om een bestand gaat van ‘maar’ 15 megabyte. Vermoedelijk gaat het hier om – wat Samsung betreft – dé update die problemen met Android 4.3 moet oplossen, getuige het feit dat de update van vorige week nooit via de Galaxy S4 over the air beschikbaar kwam.

Wanneer we deze update in Nederland kunnen verwachten is nog niet bekend, maar de laaste tijd volgt ons land meestal vrij snel na updates in Duitsland.

(via)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee