Update voor Vodafone’s Samsung Galaxy S4 Mini

Vandaag is de laatste update die de unbranded Samsung Galaxy S4 Mini ontving óók beschikbaar voor gebruikers met een toestel van Vodafone.

samsung-galaxy-s4-mini-vodafone-update Update voor Vodafone's Samsung Galaxy S4 Mini

Deze update, met firmware versienummer XXUBMJ7, arriveerde twee weken geleden al op de unbranded – dus niet met provider-specifieke software uitgeruste – versie van de Galaxy S4 Mini. De update is zo’n 160 MB groot en kan dus het beste via een WiFi verbinding geïnstalleerd worden. De update brengt nog geen update naar Android versie 4.3 met zich mee, maar treft wel een aantal voorbereidingen hiervoor. Zo wordt de basis gelegd voor Samsung’s Knox beveiligingspakket.

Verder worden er vooral achter de schermen – dus voor de gebruiker niet direct zichtbaar – kleine oneffenheden gladgestreken.

De ‘grote’ update naar Android 4.3 voor de Galaxy S4 Mini wordt ook op korte termijn verwacht, dat wil zeggen voor de unbranded toestelversie. Gebruikers met een Vodafone branded toestel – bijvoorbeeld als je zojuist de bovenstaande update hebt ontvangen – moeten nog iets langer wachten.

De update van vandaag is beschikbaar via het toestel zelf, én via Samsung’s Kies software op de PC.

Beste Galaxy S4 Mini deals per provider

Reacties

 1. Henk Martens zegt

  Sedert 15 nov. heb ik een S4 mini.
  Als ik probeer of er nieuwe software is, krijg ik het bericht: Kan software niet bijwerken. Netwerk of software probleem opgetreden. Probeer later of probeer Kies.
  Als ik het via Kies probeer, krijg ik het bericht: Uw apparaat ondersteunt geen software upgrades via Kies.
  Firmwareversie: PDA:MF5/PHONE:MF5/CSC:MF2(xxx).

  WAT NU? Wie kan mij verder helpen?

  • André zegt

   Zou me er geen zorgen over maken zo lang het programma kies jou telefoon herkend is er niets aan de hand straks komt er vanzelf weer een update en dan staat er niet meer uw apparaat ondersteunt geen upgrades

 2. André zegt

  Dat is normaal misschien is er wellicht geen update beschikbaar via kies ik krijg ook die melding wel eens te zien Uw apparaat ondersteunt geen software upgrades maar dat betekent niet dat kies jou toestel niet ondersteunt of detecteert

 3. André zegt

  Vind kies zelf een draak van een programma maar het begint wel steeds beter te worden alles komt op zijn tijd weer goed groetjes van mij André

 4. André zegt

  Zou niets ondernemen zelf het kan trouwens ook zijn dat de server overbelast is en niet te bereiken is op het toestel ( even nog ter aanvulling )

Praat mee