Update voor T-Mobile’s Samsung Galaxy S3 – nog geen Android 4.3

Vandaag arriveert er een update voor de T-Mobile branded Samsung Galaxy S3. Maar voor je van verbazing en vreugde opspringt uit je stoel: het is een kleine update, die nog níet de sprong naar Android 4.3 met zich mee brengt.

samsung-galaxy-s3-update-t-mobile Update voor T-Mobile's Samsung Galaxy S3 - nog geen Android 4.3

Voor zover wij zo snel kunnen nagaan, gaat het hier om een bescheiden update – versienummer XXEMU8, builddatum 26 september – die een aantal probleempjes achter de schermen aanpakt. Met name het probleem waarbij de Galaxy S3 vastloopt door een bug in het geheugenmanagement zou na de update opgelost moeten zijn.

De update is beschikbaar via de Galaxy S3 zelf, en Samsung’s Kies software op de PC.

Heb jij een T-Mobile branded Galaxy S3, en deze update geïnstalleerd? Wat zijn jouw ervaringen met de update van vandaag?

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. R zegt

  Geen merkenswaardige veranderingen. Harse T-mobile opstartdeuntje is niet weg (misschien in stille modus, maar dat was al zo). Mjjn telefoon is niet trager geworden na de update.

 2. purmer12 zegt

  volgens t-mobile zal eerdaags de kitkat 4.4 uitgebracht worden dat is een hele verbetering
  heb deze al gezien op de samsung note dus wacht nog ff want met cwm geeft dat veel problemen

 3. Carla zegt

  Ik heb pas moeten updaten naar 4.3 en ik vind het vréselijk!! Hele menu veranders, kan geen fotos maken met shoot of cheese, de galerij is onduidelijk omdat er nu maar een paar grotere fotos onder elkaar weergegeven worden en daar links van alle verschillende mappen. Tekens zijn anders. De telefoon is nog nooit zo traag geweest. Internetpaginas duren lang, facebook duurt lang. Trackpad lijkt ook veranderd want swypen gaat nu ook ruk. Ik ben nu terug naar fabrieksinstelling. Weg met die rommel!!! Ik wil kunnen kiezen of i, wel/niet update. Moest wel want telefoon liep vast. Was tevrden met 4.1! Bah bah en nog eens bah!

Praat mee