Uitrol Android 4.3 voor de Samsung Galaxy Note 2 van start (in India en Scandinavië)

En daar gaan we dan: het updateproces dat de Samsung Galaxy Note 2 naar Android 4.3 zal brengen is begonnen. Gebruikers in India kunnen vanaf vandaag hun toestel via officiële weg updaten. Update: ook de 4G versie van de Note 2 is aan het updateproces begonnen. Eerste stop: Scandinavië.

samsung-galaxy-note-2-android-4-3-update-december Uitrol Android 4.3 voor de Samsung Galaxy Note 2 van start (in India en Scandinavië)

De update voor de Galaxy Note 2 zal er natuurlijk al een tijdje in de pijpleiding, en afgelopen weekend werd al voorspeld dat het nu allemaal snel moet gaan gebeuren. En gelukkig lijkt de start van de update tevens te bevestigen dat de vertraging die de update voor de Galaxy S3 momenteel ondervindt, níet van toepassing lijkt op de Note 2.

De update brengt een flinke lijst vernieuwingen naar het toestel, waaronder:

 • Galaxy Gear ondersteuning
 • Vernieuwde en snellere interface
 • Beter management van het geheugen
 • Samsung Wallet
 • Snellere grafische drivers
 • Nieuwe vergrendelscherm
 • Apps naar de SD verplaatsen
 • Nieuwe camera features
 • Nieuwe opties in het notificatiescherm
 • Nieuwe stembesturing en S Voice
 • Vernieuwde applicaties: gallerij, MP3 speler, klok, rekenmachine, etc.

Samsung rolt zoals gebruikelijk een update gefaseerd uit – dat wil zeggen, per land of regio. Van Samsung Nederland weten we, dat de update pas in december in ons land verwacht wordt, dus een klein beetje geduld is nog wel vereist. Maar de trein is op weg, zoveel is duidelijk.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Eric zegt

  Laat ze eens hier beginnen. Alles duurt hier een eeuwigheid. Er is vanaf het begin niet eens een update geweest.
  Bij een topmodel smartphone kan dat niet. Men zal vaker een update moeten doen. Anders heeft het geen xin om een topmodel te kopen, om vervolgens achteraan te lopen.
  Ik vind het echt waardeloos dat het allemaal zo knullig verloopt bij Android.

 2. Lars zegt

  Precies, ik sluit mij helemaal aan bij Eric. Waarom duurt het allemaal zo lang hier! Ik ben geintesseerd in de Galaxy Gear. Wil deze graag voor Kerst, maar dat gaat niet lukken geloof ik….. Zonder de update voor de Note II heb ik niets aan de Gear! Jammer Samsung, moet ik mijn kerstcentjes maar aan iets anders uitgeven. Heb al al getweet hierover naar Samsung_mobile_nederland maar daar reageren ze nog niets eens op mijn vraag! Slechte zaak Samsung.

Praat mee