Samsung werkt aan Android 4.4 update voor de Galaxy Note 3

Volgens de insiders van Sammobile wordt er achter de schermen nú al gewerkt aan een update naar Android 4.4 KitKat voor de Samsung Galaxy Note 3.

Android-KitKat-900-80 Samsung werkt aan Android 4.4 update voor de Galaxy Note 3

Met de recente update voor de Galaxy S4 naar Android 4.3, de start van dezelfde update voor de Galaxy S3, en het uitlekken van die belangrijke volgende update voor de Galaxy Note 2, zou je als Galaxy Note 3 bezitter bijna het gevoel hebben er niet meer bij te horen. Maarja, dat krijg je ervan als jouw toestel gelanceerd wordt met de allernieuwste versie van het Android besturingssysteem.

Wat zeg je? Android 4.3 is niet meer de allernieuwste? Nou vooruit, je hebt natuurlijk gelijk. Sinds vorige week is er tenslotte Android versie 4.4, bijgenaamd KitKat. Maar voordat jij die op jouw Galaxy Note 3 krijgt, duurt nog wel…. uhm… misschien niet eens zo lang. Want volgens insiders die op de hoogte zijn van Samsung’s ontwikkelingsactiviteiten is nu juist díe update – Android 4.4 voor de Note 3 – dus al in de maak.

Wil dat zeggen dat deze dus snel gaat komen? Nou, nee hoor. Een dergelijk ontwikkelings- en testproces kan rustig enige maanden duren. Maar ergens begin 2014 zou het inderdaad zomaar kunnen gebeuren, waarbij we met ‘begin’ eigenlijk bedoelen ‘in de loop van het eerste kwartaal’.

Overigens is dit allemaal ook weer niet zo heel verrassend. Natúúrlijk komt die update er, net zoals die ook voor de Galaxy S4 komt, én – zoals we sinds kort weten – voor de Galaxy Mega en de Galaxy S4 Mini. Maar dan weet je nu dus dat er ook écht al aan gewerkt wordt.

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee