Nee, dit is níet het metalen frame van de Samsung Galaxy S5

Hoe graag we het ook zouden willen, vandaag zijn er géén foto’s uitgelekt van het metalen frame van de Samsung Galaxy S5. Echt niet. Ow, je vraagt je af hoe het dan zit met die foto’s van het metalen frame van de Galaxy S5 die vandaag uitlekten?

samsung-galaxy-s5-metalen-frame-1 Nee, dit is níet het metalen frame van de Samsung Galaxy S5

De échte vraag is waarom de suggestie überhaupt gewekt wordt dat het frame op de foto’s bestemd is voor de Galaxy S5. Een camerauitsparing in de hoek? Een USB aansluiting die te smal is om een USB 3.0 aansluiting te zijn (die Samsung sinds de Note 3 gebruikt)? Een frame dat breder is dan dat van de Galaxy S4, terwijl Samsung juist toestellen lanceert die ondanks een groter scherm níet breder zijn dan hun voorganger? Een koptelefoonaansluiting aan de onderkant terwijl die op Samsung’s toestellen altijd van boven zitten?

samsung-galaxy-s5-metalen-frame-21 Nee, dit is níet het metalen frame van de Samsung Galaxy S5

Nee sorry, dit frame kan bij ieder willekeurig onbekend toestel horen – bijvoorkeur eentje die níet uit de koker van Samsung komt, gezien alle zichtbare eigenschappen ervan.

Begrijp ons niet verkeerd – we zouden heel graag zien dat Samsung eindelijk een topmodel smartphone bouwt met een metalen behuizing. Maar dit hier is géén topmodel smartphone van Samsung. Nog los van het feit dat een metalen frame niets zegt over de rest van de behuizing natuurlijk.

Of zitten we er hopeloos naast, en staren we hier met zijn allen toch naar het bewijs dat de Galaxy S5 van metaal zal zijn? Vertel het ons, want stiekem hopen we wel degelijk dat we ernaast zitten.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee