Fantaseer je Samsung Galaxy S5: een concept

Conceptontwerpen gemaakt door mensen die níet voor een fabrikant werken zijn in feite vol-sla-gen nutteloos. En toch duiken ze geregeld op, en kunnen ze vaak rekenen op een enthousiaste ontvangst. Dat geldt ook voor dit Samsung Galaxy S5 concept, dat niks meer is dan iemand’s eigen natte Galaxy droom. Maar hij prikkelt wél de fantasie, en daar gaat het dan ook precies om.

samsung-galaxy-s5-concept-ontwerp-nov Fantaseer je Samsung Galaxy S5: een concept

Natuurlijk beschikt de getoonde Galaxy S5 over álles waar we op dit moment over kunnen fantaseren. Sommige specificaties berusten op redelijk betrouwbare geruchten, zoals het Amoled scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels (hoewel wij denken dat het scherm groter wordt dan vijf inch). En hoewel zeker iets heeft, schatten we de kans dat de echte S5 zo gekromd zal zijn op exact nihil. De kans op een aluminium body is iets groter, maar ook dat is allerminst zeker te noemen.

De rest van de genoemde technische details zijn gebaseerd op al dan niet recente geruchten, waarvan de meeste zelfs redelijk geloofwaardig zijn. Alleen die 4000 mAh? Nee, dat is een beetje té.

Maargoed, zoals gezegd: realisme is dan ook niet de kern van dit verhaal. Wat wel de kern is, is natuurlijk de vraag: ‘vind jij ‘m mooi, deze interpretatie van de Galaxy S5?’

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee