Nieuwe update voor de Samsung Galaxy S4 Mini

Vanaf vandaag is er een nieuwe firmware update beschikbaar voor de unbranded Samsung Galaxy S4 Mini. De update, met versienummer XXUBMJ7 – builddatum 22 oktober, 160 MB groot – is te downloaden via de S4 Mini zelf, en via Samsung’s Kies software op je PC.

samsung-galaxy-s4-mini-update-november-knox Nieuwe update voor de Samsung Galaxy S4 Mini

Aan boord is Android 4.2.2, dus nog géén update naar versie4.3. Die wordt pas op een later datum verwacht. Déze update brengt voorbereidingen voor Samsung’s Knox beveiligingssysteem – maar nog geen activatie van Knox zelf in volle glorie.

Volgens eerdere berichten krijgt de S4 Mini Knox pas vanaf Android 4.4, maar de update van vandaag lijkt te suggereren dat deze mogelijk toch al met de update naar Android 4.3 mee zal gaan komen. Overigens wordt de uitrol van deze laatste update – naar Android 4.3 – nog deze maand, of begin december verwacht.

Heb jij de update van vandaag al geïnstalleerd? En zoja, wat zie of merk je ervan?

(via)

Beste Galaxy S4 Mini deals per provider

Praat mee