Mon dieu! Het is de Samsung Galaxy S4 Advance

Herinner je ‘m nog? De snellere versie van de Samsung Galaxy S4, met Qualcomm’s Snapdragon 800 processor in plaats van de Snapdragon 600 die in de ‘normale’ Galaxy S4 te vinden is? Tot nu toe kenden we hem als de Galaxy S4 LTE-A, maar nu duikt hij op als de Galaxy S4 Advance. In Frankrijk, nota bene.

samsung-galaxy-s4-advance Mon dieu! Het is de Samsung Galaxy S4 Advance

Om precies te zijn is het de Franse provider Orange (let op je accent!) die het toestel zonder veel bombarie in haar webshop te koop aanbiedt (690 euro zonder contract) , en dus sans scrupules de nieuwe naam – Advance – bekend maakt. Eerder al was de S4 LTE-A in Duitsland te koop.

Dit is allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar zolang het toestel niet in de Nederlandse winkels ligt heb jij – de lezer danwel consument – er vrij weinig aan. Als je die bloedsnelle Snapdragon 800 processor in je telefoon wilt, is de Galaxy Note 3 natuurlijk een optie, maar het is natuurlijk niet uit te sluiten dat de S4 Advance ook naar de Lage Landen komt. Sterker nog: het zou ons niet zoveel verbazen als al het gefluister over een ‘opvolger van de Galaxy S4 die er nu snel aankomt’ stiekem gewoon gaat over dít toestel – en dus nog niet eens over de Galaxy S5.

(via)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee